Passion Challenge 2019

In de nacht van Pasen, de nacht van 20 op 21 april, kun je je opnieuw laten uitdagen door de Passion Challenge in Ermelo. De Passion Challenge is een actieve en inspirerende Paaservaring voor alle jongeren vanaf ongeveer 14 jaar tot ongeveer 25 jaar. Deelname vanaf 12 jaar is mogelijk in groepsverband met ook 14+ ers er bij. Je kunt je opgeven met je eigen groep of individueel. Er zullen teams meedoen die wat jonger zijn en teams die wat ouder zijn. Je trekt dan ook de hele nacht vooral met je eigen team op.

Het wordt weer een indringende nachtelijke tocht langs diverse locaties. Gedurende de nacht ontvouwt zich de geschiedenis van Jezus’ lijden, sterven en opstanding. Dit jaar is het thema ‘Kiemkracht’.

De Passion Challenge is een initiatief van het jeugdwerk van diverse kerken in Ermelo.

Start en einde

We starten zaterdag 20 april om 18.00 uur bij NGK Ermelo, Van Beekweg 15. Zorg dat je dan gegeten hebt. Tijdens de nacht krijg je ook te eten, maar er is aan het begin niet voorzien in een maaltijd. We eindigen om 8.00 uur op zondagmorgen met een ontbijt. Daarvoor is er een korte paasviering op de begraafplaats Koningsvaren waar ook anderen welkom zijn. Bedenk dat je ook spullen mee moet nemen!

Meenemen

Trek kleding en schoenen aan die:

 • makkelijk zitten;
 • een stootje kunnen hebben;
 • afgestemd op de weersverwachting.

Het is belangrijk de volgende spullen mee te nemen:

 • € 15,-
 • Rugzak;
 • Zaklamp;
 • Vuilniszak;
 • Rubberen laarzen;
 • Klein schepje;
 • Extra set kleding, ondergoed en schoenen;
 • Handdoek;
 • Toiletspullen (deo/douchegel);
 • Fiets met functionerende verlichting.

Volg ons ook via Facebook en Instagram.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.