Aanmelden Passion Challenge 2021

Zaterdagavond 3 april presenteren verschillende kerken uit Ermelo opnieuw de PASSION CHALLENGE. Dit keer niet verspreid op locaties door ons dorp maar live online voor iedereen te volgen; en interactief voor wie zich vooraf opgeeft.

Vanaf 21:00 gaan we samen met tieners en jongeren die zich hebben opgegeven dwars door het paasverhaal heen. We ontdekken wat er concreet gebeurt in die specifieke week voor Pasen. De PASSION CHALLENGE volgt met het t.v.-programma ‘The Voice of Holyland’ Jezus op de voet; en brengt ons dichterbij dan ooit. Iedereen is dit keer welkom om mee te kijken.

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud, geef je dan op vanuit huis samen met je familie, vrienden of club. Je ontvangt dan spelmateriaal en een wel heel speciale maaltijd aan huis. En je doet dan live mee met wat er in de studio en tijdens live reportages op straat gebeurt.

Meld je hier aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.